ag亚游娱乐手机客户端gm777.top是一家集ag亚游娱乐手机客户端,ag亚游娱乐手机客户端,ag亚游娱乐手机客户端于一体的综合性娱乐公司,为玩家提供全方位的游戏体验,诚邀您的体验。

您現在的位置: 首頁 - 備考 - 高起點 - 英語

2019年成人高考高起點英語基礎試題及答案04

來源: 中國教育在線     2019年04月13日

2019年成人高考高起點英語基礎試題及答案04

四、閱讀理解(共15小題;每題2分,共30分。)

閱讀下列短文,然后根據短文的內容從每小題的四個選項中選出可填入相應空白處的最佳選擇,并把它前面的大寫字母填入左邊括號里。

A

Grandma Moses is among the most famous twentieth-century painters of the   United States, yet she had only just begun painting in her late seventies. As   she once said of herself: I would never sit back in a rocking-chair, waiting   for someone to help me.

She was born on a farm in New York State. At twelve she left home and was in   a service until at twenty-seven, she married Thomas Moses, the tenant of hers.   They farmed most of their lives. She had ten children, of whom five survived;   her husband died in 1928.

Grandma Moses painted a little as a child and made embroidery pictures as a   hobby, but only changed to oils in old age because her hands had become too   stiff to sew and she wanted to keep busy and pass the time. Her pictures were   first sold at an exhibition, and were soon noticed by a businessman who bought   everything she painted. Three of the pictures were shown in the Museum of Modern   Art, and in 1940 she had her first exhibition in New York. Between the 1930;s   and her death she produced some 2,000 pictures: careful and lively pictures of   the country life she had known, with a wonderful sense of color and form.

( )51. Which of the following would be the best title for the passage?

A. Grandma Moses

B. The Children of Grandma Moses

C. Grandma Moses: Her Best Pictures

D. Grandma Moses and Her First Exhibition

答案:A

( )52. From Grandma Moses; s words of herself in the first paragraph, it can   be inferred that she was _______.

A. independent B. pretty C. rich D. alone

答案:A

( )53. Grandma Moses began to paint because she wanted to _______.

A. make her home beautiful B. keep active

C. improve her salary D. gain an international fame

答案:B

( )54. Grandma Moses spent most of their life ________.

A. nursing B. painting C. farming D. embroidering

答案:C

B

In the fall of 1924 Thomas Wolfe, fresh from his courses in play writing at   Harvard joined the eight or ten of us who were teaching English composition in   New York University. I had never before seen a man so tall as he, and so ugly. I   pitied him and went out of my way to help him with his work and make him feel at   home.

His students soon let me know that he had no need of my protectiveness. They   spoke of his ability to explain a poem in such a manner as to have them shouting   with laughter or struggling to keep back their tears, of his readiness to quote   in detail from any poet they could name.

Indeed, his students made so much of his power of observation that I decided   to make a little test and see for myself. My chance came one morning when the   students were slowly gathering for nine o;clock classes.

Upon arriving at the university that day, I found Wolfe alone in the large   room which served all the English composition teachers as an office. He did not   say anything when I asked him to come with me out into the hall, and he only   smiled when we reached a classroom door and I told him to enter alone and look   around.

He stepped in, remained no more than thirty seconds and then came out. Tell   me what you see. I said as I took his place in the room, leaving him in the   hall with his back to the door. Without the least hesitation and without a   single error, he gave the number of seats in the room, pointed out those which   were taken by boys and those occupied by girls, named the colors each student   was wearing, pointed out the Latin verb written on the blackboard, spoke of the   chalk marks which the cleaner had failed to wash from the floor, and pictured in   detail the view of Washington Square from the window.

As I rejoined Wolfe, I was speechless with surprise. He, on the contrary, was   wholly calm as he said, The worst thing about it is that I;ll remember it   all.

( )55. What is the passage mainly discussing?

A. Thomas Wolfe;s teaching work.

B. Thomas Wolfe;s course in playwriting.

C. Thomas Wolfe;s ability of explaining.

D. Thomas Wolfe;s genius.

答案:D

( )56. Which of the following is NOT said in the passage?

A. Wolfe;s students praised Wolfe’s power of observation.

B. The author made an experiment on Wolfe;s ability.

C. Wolfe;s students asked the author to have a test of their ability.

D. Wolfe did not feel angry when he was tested.

答案:C

( )57. What do we learn about Wolfe from the passage?

A. He tried hard to remember what was in the classroom.

B. He stayed in the classroom for a short time.

C. He stayed drew a picture of Washington Square.

D. He followed the author into the classroom.

答案:B

( )58. What can be inferred from the passage?

A. The author was happy to see the test result.

B. What the students said was hardly true.

C. Wolfe would remember forever what the author had done.

D. Wolfe felt joyful after he had been tested.

答案:C

2019年成人高考預報名正在火熱進行中,點擊進行咨詢》》

熱點推薦:

2019年各地成人高考報名時間及入口

成人高考歷年真題匯總

聲明:(一)由于考試政策等各方面情況的不斷調整與變化,本網站所提供的考試信息僅供參考,請以權威部門公布的正式信息為準。
(二)本網站在文章內容來源出處標注為其他平臺的稿件均為轉載稿,免費轉載出于非商業性學習目的,版權歸原作者所有。如您對內容、版權等問題存在異議請與本站聯系,我們會及時進行處理解決。

查看自學考試最新資訊 查看遠程教育最新資訊

名師課程
教材推薦
歷屆考題

名師直播

大學語文
講師:王俏   37課時
  • 聯系方式
  • 投訴與建議電子郵箱:shidai@dual-edu.com
  • 商務合作:17823597581    jijiao@eol.cn
  • 咨詢熱線:01086391515
微信公眾號
官方微博
ag亚游娱乐手机客户端