ag亚游娱乐手机客户端gm777.top是一家集ag亚游娱乐手机客户端,ag亚游娱乐手机客户端,ag亚游娱乐手机客户端于一体的综合性娱乐公司,为玩家提供全方位的游戏体验,诚邀您的体验。

您現在的位置: ag亚游娱乐手机客户端 - 備考 - 專升本 - 英語

2019年成人高考專升本英語真題模擬及答案07

來源: 中國教育在線     2019年04月19日

2019年成人高考專升本英語真題模擬及答案07

It was a case of emergency.The four-year-old girl awoke and smelled smoke.She couldn't wake her mother, so she dialed "zero", An operator immediately called the fire department.Help was sent, and a tragedy avoided.

Days before this emergency, the mother had taught her child how to telephone for help.Children as young as two and one-half years old can be taught to use the phone in emergency situations.Here are some points.

Memorizing certain facts is important.Teach your children their names, and the section of town where you live.Try to keep what they learn within their abilities.Simple information, learned well, is better than difficult information only partly learned.

Be sure your children know how to use the telephone.They should be taught to dial "zero" for the operator, at the very least.And they should be taught to dial "911" if it is used in your town.

Practice over a period of several days.Over-learning is necessary so the child can act automatically in case of emergency.

If you would like a booklet giving instructions on calling for help, write Telephone For Help, Box 99, Bowling Green Station, New York, NY 10004.

第48題 From this passage, why is it a good idea for children to learn how to use the telephone?

A. Children have fun dialin

B. Emergencies happen without warnin

C. Children can wake their parent

D. Dialing can help children with their math stud

答案:B

解析:從第一段推斷,通常許多緊急情況的發生都是不可預料的ag亚游娱乐手机客户端。第二段描述母女幸免于難,是因為母親教4歲的孩子撥打緊急電話。由此可見ag亚游娱乐手机客户端,教小孩子打電話是個好主意,因為突發事件是不可預料的ag亚游娱乐手机客户端。

第49題 Based on this passage, over-learning is good because __________.

A. simple information is used

B. children should know their names

C. it helps children act automatically

D. difficult information is only partly learned

答案:C

解析: 如何教孩子打電話的第三點說明中提到,反復地練習有助于孩子在緊急情況下下意識的操作。

第50題 Paragraph 4 talks about dialing "911".This number is probably

A. the operator

B. an emergency number

C. a practice number for children

D. used to keep children calm

答案:B

解析: 本文講的是教小孩打電話是為了在緊急情況下求助,并且專門提到應當教他們撥打911ag亚游娱乐手机客户端。由此推斷ag亚游娱乐手机客户端,911是一個救急電話ag亚游娱乐手机客户端。

第51題 What is the main idea of the passage?

A. Give instructions on calling for help,

B. Partly-learned information is useles

C. Teach children how to deal with emergencie

D. Keep what children learn within their abilitie

答案:C

解析: 第一段及全文都說明本文的中心內容是教孩子如何應對緊急情況ag亚游娱乐手机客户端。

第52題 Who cooks dinner?

A. The guests who stay in the Camping Groun

B. The chef at the camping ground restauran

C. The owner of the Camping Groun

D. Does not mention at al

答案:A

解析: 第一段。到那里去的旅游者都喜歡使用那里的廚房設備ag亚游娱乐手机客户端??梢娛强腿俗约簞邮肿鲲?。

第53題 What does Valley View offer besides the inspiring views?

A. Laundry/valet service

B. A fitness centr

C. Recreation activitie

D. Cooking facilitie

答案:C

解析: 第二段。除了第一段提到的非常方便ag亚游娱乐手机客户端、實用ag亚游娱乐手机客户端、周到的生活設施外ag亚游娱乐手机客户端,離這個野營地不遠的別墅村還提供了多種娛樂場所ag亚游娱乐手机客户端、設施和活動。

第54題 The camping grounds overlook __________.

A. a tall mountain

B. an area between mountains

C. a city centre

D. a large flat ground

答案:B

解析: 參見第一段。此題是對詞匯的考查。valley意為“山谷”ag亚游娱乐手机客户端,肯定是在兩山之間了。

Many seasoned tourists find they don't like staying in hotels, and that they prefer to avoid large cities.Does this description fit you? If the answer is yes, The Mountain View Camping Ground is for you.Our camping grounds overlook the spectacular Hampson Valley.We rent tents, bungalows and roulettes.If DIY yourself is your style brings your own tents or roulettes.All guests enjoy access to cooking facilities, bathrooms with bathing facilities, and a playground for the children.

Our panoramic setting offers a wide variety of recreation activities as well as inspiring views of the mountains.Chisom, a quaint summer-resort village, is just 10 minutes by car.Take advantage of the many entertainment, shopping and relaxation opportunities including fitness centres, laundry / valet services, solariums and much more.Have lunch in one of the many restaurants and savor the tasty local cuisine.

Mountain View Camping Ground offers fun, relaxation and opportunities for all types of outdoor activities.Call us today to find out how we can make your next holiday perfect.

第55題 What type of tourist is described at the beginning of the reading?

A. A first time touris

B. An old touris

C. A tourist who has travelled a lo

D. Young tourist

答案:C

解析:本文是一個野營地為招攬生意而做的廣告。由第一段可知ag亚游娱乐手机客户端,seasoned tourists指那些經常旅游的人們。

2019年成人高考預報名正在火熱進行中ag亚游娱乐手机客户端,點擊進行咨詢》》

熱點推薦:

2018年全國成人高考錄取分數線

2019年成人高考報考常見問題

各省2019年成人高考報名時間及入口匯總

聲明:(一)由于考試政策等各方面情況的不斷調整與變化ag亚游娱乐手机客户端ag亚游娱乐手机客户端,本網站所提供的考試信息僅供參考,請以權威部門公布的正式信息為準。
(二)本網站在文章內容來源出處標注為其他平臺的稿件均為轉載稿ag亚游娱乐手机客户端,免費轉載出于非商業性學習目的,版權歸原作者所有。如您對內容、版權等問題存在異議請與本站聯系ag亚游娱乐手机客户端,我們會及時進行處理解決。

查看自學考試最新資訊 查看遠程教育最新資訊

  • 聯系方式
  • 投訴與建議電子郵箱:shidai@dual-edu.com
  • 商務合作:17823597581    jijiao@eol.cn
微信公眾號
官方微博
ag亚游娱乐手机客户端